Hozzávalók:
·         0.5 kg darált hús
·        
2 fej hagyma
·        
3 gerezd fokhagyma
·        
6 gomba
·        
tejföl
·        
sajt
·        
fűszerek:
pirospaprika, só, bors, kömény, őrölt babérlevél, szárított zöldségkeverék, vagy cukormentes vegeta
Elkészítés:
A hagymát kicsi
olajon megpirítjuk, majd pirospaprikával megszórjuk. 
Mehet rá a darált hús,
amit lepirítunk. 
Jöhet rá a fokhagyma reszelve vagy darabolva (ki hogy
szereti), és a fűszerek. 
Összepirítjuk,
majd öntünk rá egy kevés vizet. 
Készre főzzük úgy, hogy ne maradjon alatta
szaft. 
A gombákat megtisztítjuk, majd beletöltjük a ragut, kenünk a tetejükre
tejfölt, majd reszelt sajtot szórunk rá, és mehet a sütőbe kb. 30 percre. 
Én
sült zellert csináltam hozzá.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése