Hozzávalók:
-
0.5 kg darált
hús
-
4 nagy gomba
-
1 kis konzerv (70g)
sűrített paradicsom
-
2 fej hagyma
-
2 nagy gerezd
fokhagyma
-
pirospaprika
-
só
-
fekete bors
-
pici oregano
-
pici bazsalikom
-
ízlés szerint
ketchup (cukormentes)
Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk, majd egy kis kókuszzsíron
vagy olajon megpirítjuk.
Szórunk rá pirospaprikát, majd hozzáadjuk a darált
húst, amit jól lepirítunk.
A só kivételével fűszerezzük, az apróra vágott
fokhagymát is hozzáadjuk.
Amikor lepirult a hús, mehet bele a felszeletelt gomba,
és ráöntjük a sűrített paradicsomot is és ilyenkor megsózzuk.
Együtt pirítjuk
pár percig, majd egy pici vízzel öntsük fel és hagyjuk főni. Nem kell neki sok
idő, mert a hús és a gomba is hamar készen van.
Ilyenkor, ha még szükséges,
fűszerezzük, és amikor minden puha, ízlés szerint öntünk bele ketchupot.
Összeforgatjuk és már tálalhatunk is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése