Hozzávalók:
Hús:
-
7 csirkecomb
-
3 gerezd
fokhagyma
-
só
-
fekete bors
A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, szeletelünk rá
fokhagymát, majd betesszük egy tepsibe őket, lefóliázzuk és irány a sütő.
Amikor
elkészültek, leszedjük a húst a csontról, szétszedegetjük a húsokat falatnyi
darabokra, majd aki még fűszeresebben szeretné, átpiríthatja egy serpenyőben a
húsdarabokat.
Én most átpirítottam, szórtam rá egy kis gyros fűszerkeveréket (cukormentes)
és curry fűszerkeveréket, valamint 2 gerezd fokhagymát ráreszeltem.
Salátához:
Bármilyen általunk kedvelt zöldség. Nálam a következő
volt benne:
-
¼ fej káposzta
-
fél kígyóuborka
-
1 fej lilahagyma
-
1 kápia paprika
-
1 paradicsom
-
pár levél
jégsaláta
Öntethez:
Ugyanazt az öntetet készítettem el, mint a zöldséges tekercsnél.
Egy 2 dl- es pohár volt a mérő nálam.
-
1 pohár natúr joghurt
-
1 pohár majonéz
(cukormentes)
-
1 kovászos
uborka lereszelve
-
pici só
-
folyékony
édesítő
-
kis fekete bors
-
kis bazsalikom
-
ízlés szerint
kapor
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése