Hozzávalók:
- 1 kg csirke máj
- 4 fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 paprika
- 1 paradicsom
- 1 kis zacsi (450 g) zöldborsó
- pirospaprika, feketebors, majoránna, őrölt kömény
- só (a legvégén)
Elkészítés:
A hagymákat karikákra vagy
fél karikákra feldaraboljuk, majd kis olajon megdinszteljük.
Félrehúzzuk a
tűzről és szórunk rá pirospaprikát, majd mehet bele a feldarabolt máj.
Addig
kevergetjük, míg a máj meg nem pirul.
Mehet bele a felkarikázott paprika és
paradicsom, a két fokhagyma reszelve és a fűszerek, a só kivételével.
Hagyjuk
így kb 10-15 percet rotyogni, majd beletesszük a zöldborsót is.
Amikor a borsó
már puha, lehúzzuk a tűzről és ízlés szerint sózzuk, majd tálalhatunk is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése