Hozzávalók:
·
1 kg marha vagy vadhús
·
3 nagy fej hagyma
·
5 gerezd fokhagyma
·
2- 2 nagy répa és zöldség
·
1 kis pohár tejföl
·
2 kk. mustár
·
só, bors, őrölt
kömény, őrölt babérlevél
Elkészítés:
Felkockázzuk a
hagymát és kis kókuszzsíron vagy olajon megpirítjuk.
Mehet rá a felkockázott
husi és megpirítjuk.
Amikor színt kapott a husi, hozzáadjuk a felkockázott
fokhagymát és a fűszereket.
Pici vízzel
felöntjük, lefedjük és hagyjuk főni.
Addig megpucoljuk a zöldségeket és
eldaraboljuk csíkokra, de ne vékonyra. Ha végeztünk, hozzádobjuk a husikhoz és
hagyjuk őket együtt főni.
Amikor megfőttek a zöldségek, kiszedegetjük a
lábosból és összenyomkodjuk villával.
Amikor a husi is puha, hozzáadjuk az
összenyomott zöldséget, ráöntjük a pohár tejfölt és mehet bele a mustár.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése