·
3 nagy fej vöröshagyma
·
olaj vagy kókuszzsír
· 5-6 gerezd fokhagyma
· 1 kg disznóhús
· 1-1.5 kg savanyú káposzta
·
só, bors, őrölt
kömény, őrölt babérlevél, pirospaprika
Elkészítés:
A felkockázott
hagymát olajon lepirítjuk, majd a tűzről
lehúzva pirospaprikát szórunk rá.
Mehet bele a felkockázott husi, visszatesszük
a tűzre. Pirítsuk, míg kérget nem kap.
Mehetnek rá a fűszerek és a felkockázott
fokhagyma.
Picit pirítjuk így, és ha a sótól nem lett elég leve, felöntjük egy kis vízzel. Hagyjuk így főni kb. 20 percet.
Ezután tegyük bele a savanyú káposztát, jól keverjük el, majd
öntsük még fel vízzel, hogy épp ellepje.
Hagyjuk fedő alatt tovább főni, míg a hús és a káposzta teljesen
puha nem lesz.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése