Hozzávalók:
· 0.5 kg darált hús
·
2 fej hagyma
·
3 gerezd fokhagyma
·
6 gomba
·
tejföl
·
sajt
·
fűszerek:
pirospaprika, só, bors, kömény, őrölt babérlevél, szárított zöldségkeverék, vagy cukormentes vegeta
Elkészítés:
A hagymát kicsi
olajon megpirítjuk, majd pirospaprikával megszórjuk.
Mehet rá a darált hús,
amit lepirítunk.
Jöhet rá a fokhagyma reszelve vagy darabolva (ki hogy
szereti), és a fűszerek.
Összepirítjuk,
majd öntünk rá egy kevés vizet.
Készre főzzük úgy, hogy ne maradjon alatta
szaft.
A gombákat megtisztítjuk, majd beletöltjük a ragut, kenünk a tetejükre
tejfölt, majd reszelt sajtot szórunk rá, és mehet a sütőbe kb. 30 percre.
Én
sült zellert csináltam hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése