Hozzávalók:
Piskótához:
·
6 tojás
·
6 ek. xilit
·
6 ek. liszt (nálam ch csökkentett)
· pici tej, ha szükséges
Krém:
·
1cs. cukormentes vaníliás puding
·
0.5 liter cukormentes habtejszín
·
2 cs. habfixáló
·
pár csepp vanília aroma vagy egy kis rúd kikapart belseje
·
30 dkg meggy
Díszítéshez:
·
0.5 liter cukormentes habtejszín
·
2 cs. habfixáló
·
pár szem meggy
·
olvasztott cukormentes csoki
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát
sütünk. A 3 lapot külön- külön sütöttem meg.
A krémhez megfőztem a pudingot az előírás szerint.
Felvertem egy habfixálóval a tejszínt, ehhez kevertem a kihűlt pudingot.
Úgy csináltam, hogy a krémet mikor rákentem a tortalapra, tettem rá meggyet is, díszíteni hagytam csak pár szemet.
Ezután már csak be kellett vonni tejszínhabbal az egész tortát, és díszíteni.
A krémhez megfőztem a pudingot az előírás szerint.
Felvertem egy habfixálóval a tejszínt, ehhez kevertem a kihűlt pudingot.
Úgy csináltam, hogy a krémet mikor rákentem a tortalapra, tettem rá meggyet is, díszíteni hagytam csak pár szemet.
Ezután már csak be kellett vonni tejszínhabbal az egész tortát, és díszíteni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése