Hozzávalók:
-
0.5 kg csirkemáj
-
3 paprika
-
3 paradicsom
-
3-4 gerezd
fokhagyma
-
3 fej hagyma
-
pirospaprika, curry,
fekete bors, őrölt kömény, só
Elkészítés:
A
májat feldaraboljuk.
A hagymát fél karikákra vágjuk és pici olajon vagy
kókuszzsíron megdinszteljük.
Lehúzzuk a tűzről, szórunk rá pirospaprikát, majd
mehet rá a máj, és visszatesszük a tűzre. Megpirítjuk a májat, rányomjuk vagy
reszeljük a fokhagymákat, fűszerezzük be, de sót ne tegyünk rá, csak a végén,
mert megkeményedik a máj.
A paprikákat és a paradicsomokat felkarikázzuk, majd
a májhoz adjuk, és fedő alatt várjuk, míg megfő.
Víz nem kell alá, mert a
paprika és a paradicsom elég levet enged.
Amikor már puha a máj és a paprikák,
paradicsomok is összeestek, félrehúzzuk és megsózzuk, majd tálalhatunk is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése