Hozzávalók:
-
45
dkg sertéscomb szeletelve
-
2
dl főzőtejszín
-
1-1
kisebb fej lila- és vöröshagyma
-
3
gerezd fokhagyma
-
pici
mustár (el is hagyható)
-
1-2
ek. tejföl
-
pici
kapor
-
só
-
fekete
bors
Elkészítés:
A szeletelt sertéshúsokat
kiklopfoljuk, majd elfelezzük.
Sózzuk, borsozzuk, majd kis olajon hirtelen
megsütjük mindkét oldalukat.
Amíg a húsok sülnek, a hagymákat félbevágjuk és
vékonyan elszeleteljük.
Amikor az összes húst kisütöttük, ugyanabba a
serpenyőbe beletesszük a hagymákat, sózzuk, borsozzuk és megfonnyasztjuk.
Reszelünk rá 2 gerezd fokhagymát, majd ráöntjük a tejszínt, alaposan
összekeverjük és visszapakoljuk a húsokat a mártásba.
Fedő alatt hagyjuk
puhulni a húsokat.
Mikor puhák, szórunk rá ízlés szerint kaprot és
belereszeljük a maradék 1 gerezd fokhagymát.
Jól átforgatjuk és tálalhatunk is.
Nagyon fincsi lehet, csudajó kombináció! :)
VálaszTörlésKöszönöm :) Iszonyat hamar elfogyott, tényleg nagyon finom volt :)
Törlés