Hozzávalók:
-
2
nagyobb szelet maradék sült hús
-
1
dl főzőtejszín
-
1
dl tej
-
só
-
fekete
bors
-
1
fej lilahagyma
-
3-4
tk. sűrített paradicsom
Elkészítés:
A maradék sült húst felszeleteljük,
majd félretesszük.
Nekem most gombás- sajtos sült hús volt az, amiből
készítettem, így plusz ízt adott neki a gomba és a sajt is, de teljesen jó
hozzá a sima sült hús is.
A lilahagymát félbe vágtam és vékonyan felkarikáztam.
Pici olajon megfonnyasztottam, majd rátettem a hússzeleteket.
Pirítottam picit,
majd hozzáadtam a sűrített paradicsomot és a tejszínt is.
Jól elkevertem, sóztam, borsoztam, majd
tejjel kicsit felhúztam.
Pár percet hagytam így rotyogni, és el is készült.
Most burgonyagombócot készítettem mellé.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése